כרטיס 'ארומה נתב"ג' ניתן לשימוש בסניף נתב"ג בלבד
כרטיס
הטבות
פעולות אחרונות
כאן הארומה מתחילה…החל משילוב תערובות קפה איכותיות, דרך הקלייה ועד לכוסות הקפה שלכם- בישראל ובקנדה.
בבית הקלייה, שהוקם בשנת 1999 בירושלים, ובשנת 2004 עבר לעמק האלה, נמצאת מכונת קלייה מתקדמת. לכאן מגיעים פולים מארצות רחוקות, וביניהן מרכז ודרום אמריקה, מזרח אפריקה והודו. הפולים השונים משולבים זה בזה ויוצרים יחד את התערובות הייחודוית שלנו, שפותחו ושוכללו במשך שנים. את הפולים אנו קולים באופן יומיומי, ומדי חודש מופצים מבית הקלייה כ-50 טון פולי קפה, המופצים בישראל ובקנדה. הנה לגימה מהתהליך שעוברים כאן הפולים.
קלייה
תהליך הקלייה הוא החלק החשוב והעיקרי בהתפתחות טעם הקפה. לכן, כל אחד מהתערובות שלנו עוברות תהליך של קלייה, בשיטה ובטמפרטורה המתאימה לה, שמפיקה מהפולים את מירב הטעם והארומה.
קירור
מיד בסיום הקלייה, אנו מקררים את הפולים באמצעות מפוחי קירור ייעודים למשך דקות ספורות
אריזה
את תערובות הפולים אנו אורזים באריזות השומרות על הטריות והטעם. לאריזות שלנו שסתום חד כיווני, המאפשר לפולי הקפה לפלוט פחמן דו-חמצני, אך אינו מאפשר לחמצן לחדור פנימה ולפגוע בארומה של הקפה והפולים.
מלבד פולי הקפוצ'ינו, האספרסו, נטול הקפאין והקפה השחור הנקלים ונארזים בבית הקלייה, אנו גאים לייצר גם את קפסולות הקפה שלנו, בעצמנו.
בתהליך ייצור ייחודי וחדשני, שפיתחנו בבית הקלייה, אנו מצמצמים את שחרור הפחמן הדו חמצני מהקפה שבקפסולה. כך שומר הקפה על הארומה והטעם המיוחדים שלנו
עיצוב: סטודיו יותם בצלאל | תכנות tq.soft | הנגשה: WEB-A