כרטיס 'ארומה נתב"ג' ניתן לשימוש בסניף נתב"ג בלבד
כרטיס
הטבות
פעולות אחרונות
המפעל, שהוקם בשנת 2008 מייצר מידי יום קיטים של פירות למיץ, בסיסים לשייקים, רטבים, ממרחים, אנטיפסטי, קטניות מבושלות, מרקים ותבשילים טריים לסניפי הרשת. במפעל, אנו הופכים חלומות קולינריים למוצרים חדשניים, איכותיים ואחידים.
אנו שואפים להגיש ללקוחותינו מוצר איכותי וטעים בכל הזמנה מחדש.
תהליך הייצור הייחודי במפעל שלנו, המשלב טכנולוגיה מתקדמת עם טאץ' אנושי, מאפשר לנו ליצור מוצרים חדשניים, איכותיים וסופר טעימים.
אל המפעל מגיעים מדי יום פירות וירקות טריים, שם הם נשטפים, נקלפים, נחתכים, נארזים בקפדנות והופכים למוצרים האהובים בסניפים- מרקים, ממרחים, אנטיפסטי, קיטים למיצים טריים ועוד..
במטבח המשוכלל, הנמצא בתחומי המפעל, מפתחים אנשי מקצוע מוצרים חדשים וייחודיים לרשת. משקה הג'ינג'ר כורכום ודבש שלנו הוא דוגמה לכך. בסיסו של המשקה מופק מסחיטה קרה של שורשי ג'ינג'ר וכורכום בשילוב עם מיצוי קינמון דבש ולימון טריים. לבסוף, עובר המוצר קיפסול אישי והקפאה.
במפעל אנו מייצרים, מדי יום, מנעד רחב של מוצרים: אנו קולים ירקות שונים, כדוגמת פלפלים וחצילים, שהופכים לאנטיפסטי בסלטים ובכריכים של לקוחותינו. ממרחים רבים, ביניהם ממרח הפלפל צ'ומה המוכר שלנו, פסטו וממרח זיתים נרקחים כאן. בסיסי קערות ה-BOWL הייחודיות שלנו – אורז לבן, קינואה, בורגול, ושאר קטניות – מתבשלים מדי בוקר במפעל.
גם המרקים האהובים שלנו מבעבעים כאן, ללא אבקת מרק או חומרים משמרים, לצד שקשוקה ותבשילים שונים.
לאחר מכן, נארזים המוצרים בקפדנות המאפשרת שמירה על האיכות ועל ערכיהם התזונתיים, ונשלחים אל מטבחי הסניפים – בארץ, בארצות הברית ובקנדה.
מזה כעשור מתבצעת הפרדת פסולת אורגנית במפעלים שלנו בעמק האלה בשיתוף עמותת "יוזמת האנרגיה הטובה". בכל יום מיוצרת במפעלים הללו כ-2 טון פסולת אורגנית. הפסולת מועברת כולה להשבה ביולוגית על ידי הזנת בעלי חיים. בכך נמנע זיהום האוויר שבשינוע הפסולת לאתרי ההטמנה בנגב, ובעיקר נמנעת פליטת גזי החממה הנוצרים בהטמנה רגילה של פסולת אורגנית. בנוסף, הזנת בעלי חיים באמצעות שאריות מקו היצור חוסכת ייצור ושינוע של תערובת האבסה תעשייתית
עיצוב: סטודיו יותם בצלאל | תכנות tq.soft | הנגשה: WEB-A